Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Eski ve Yeni Üyeleri Yemekte Buluştu
banner229

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, eski Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleriyle tanışma ve kaynaşma amacıyla yemekte bir araya geldi.

Andera Parkta yapılan etkinliğe AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Eski Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber bir araya gelindi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ekrem Olgaç,teşkilatlar arasındaki dayanışmayı artırmak ve kaynaşmayı sağlamak adına böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirtti.

Başkan Olgaç, eski ve yeni dönem merkez ilçe başkanları, burada yan yana, omuz omuzadır. Birliğin ve beraberliğin en güzel örneğini sergilemektedir. Sizler olmazsanız, bizler yokuz, hepimiz birlik içinde varız, yolumuz, davamız bir. Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik zamanıdır. Hepimiz partimiz ve Siirt’imiz için çalışıyoruz. Rabbim davamızda yolumuzu açık eylesin. Yolumuz birlik ve beraberlik yoludur, hizmet yoludur. Herkesi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik yemekte yaptığı konuşmada; 2019 seçiminin ülke için büyük önem arz ettiğini belirtti.

Geyik, "Partimizin her türlü yanında yer alarak başarılı bir seçim geçirmek istiyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bizler teşkilatımızın vereceği her türlü göreve kayıtsız şartsız hazırız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın dediği gibi "AK parti kaybederse Türkiye kaybeder" sloganına atfen bu seçimleri çok önemsiyoruz. Çünkü biz vatanımız ve milletimizi seviyoruz" dedi.

AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Ev sahipliğinden ötürü Av. Ekrem Olgaç’a teşekkür ederek, "Birlik beraberlik adına güzel bir yemek oldu" diyerek yeniden bir araya gelmek üzere sözleştiler.

Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı yemekte hoş sohbetler de yaşandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli ali çaycı 6 yıl önce

yolunuz açik olsun Allah yar ve yardımcınız olsun akp nın güzel fertleri

Avatar
Kasım 6 yıl önce

Merakımdan soruyorum eski yönetimden tanıyanların ifadesine göre sadece bir kişi alınmış yahu 30 kişiden sadece bir kişimi yarıyor gerçi oda söylendiğine göre bir aşirete mensupmuş ondan alınmış durmak yok yola devam böylemi bay editör olmadı