Bu haber kez okundu.

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ÖNER GEYİK SEÇİLDİ
banner229

AK Parti Siirt il teşkilatında bu gün yapılan merkez ilçe kongresi ile belde ve ilçe kongreleri tamamlandı. İl başkanlığı kongresi önümüzdeki aylarda yapılacak.

Kongreye Batman Milletvekili ve Siirt il koordinatörü Ziver Özdemir, Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, Kadın Kolları Başkanı Av. Ayşe Ekinci, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Bedük, ilçe teşkilat başkanları, il genel meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Merkez ilçe 7. Olağan kongresi bu gün Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kongrenin divan başkanlığını Batman Milletvekili ve Siirt il koordinatörü Ziver Özdemir yaptı.

Ziver Özdemir yaptığı konuşmada AK Partinin 18 yıllık iktidarında ülkemizin büyük değişimler gerçekleştirdiğini belirtti. Özdemir vatandaşların kendilerine yapılan hizmetlerin bilincinde olduğunu belirterek kendilerinin bu hizmetleri daha ileriye götürmek için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Öner Geyik yaptığı konuşmada partinin yönetim  kademelerinde yaptığı hizmetleri  anlattı. İlimizde yaşanan sorunların başında işsizlik sorunu olduğunu belirten Geyik “İşsizlik ilimizin en büyük sorunudur. Bu sayın vekilimizde sayın il başkanımız bire bir yaşıyorlar.

Ilısu barajı bize Mezopotamya’nın bir armağanıdır. Ancak bundan dolayı ulaşım sorunu var. Artık ulaşım sorunu sadece köydeki hane sayısı değil yaptıkları üretim baz alınmalıdır. Bununla birlikte bir toprak ıslahı projesi yapılmalıdır. İşsizlik konusunda da belediyeler aracığıyla anonim şirketler kurularak çalışmalar yapılabilir.”  Dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ilçe ve belde belediye başkanlarının belde ve ilçeleri için yaptıkları hizmetlerin önemine değindi ve bu konuda gördükleri çalışmalardan çok mutlu  olduklarını söyledi.

Siirtin her yanına hizmetlerin götürüldüğünü belirten  Başkan Olgaç “Eruh ilçemizde geçen hafta yaptığımız ziyarette yol ve tünel çalışmasını yürüten firmanın çok hızlı bir  şekilde çalıştığına tanıklık ettik.O bölgede çok büyük bir çalışma var.Beş kilometre uzunluğunda tüneller yapılıyor.

Daha önce neden Karadenizde tüneller yapılıyor deniliyordu.Ancak bu tüneller  doğu Anadoluda da Güneydoğu Anadoluda da yapılıyor. Herkesin çok samimi bir şekilde inanmasını istiyoruz bütün ekibimizle bu memlekette taş üstüne taş koyma çabası içerisindeyiz.Gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor.Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. “ dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın liderlik gücüne değinerek diğer ülkelerin lider sıkıntısı çektiklerini belirtti. 

Ören Türkiyenin sıkıştırılmaya çalışıldığını ve ülke içinden bazı kişilerin neden Suriye  de neden Libya da  olmamız gerektiğini anlamadıklarını söyledi. Güvenlik konusunda geldiğimiz aşamayı geçmiş yıllarda örnekler vererek anlatan Ören eğitim ekonomi sağlık ve her alanda ülkemizin üçe dörtte katlandığını belirtti. Tıp Fakültesine değinen Ören bölgede yeni kurulan tek tıp fakültesinin Siirt Üniversitesi tıp fakültesi olduğunu belirterek bu fakülteye bölgenin yanı sıra Kuzey Iraktanda hasta çekmeyi amaçladıklarını  açıkladı.

Pandemi konusuna ve ilimizde yürütülen diğer hizmetleri anlatan Ören terör belasının ortadan  kalkması ile birlikte ilimizin kalkınma hamlesinin daha çok  ivme kazanacağını söyledi.

Bazı vatandaşların köylerine gelmediği yönünde sitem ettiklerini belirten Ören”Bana köylerimize gelmeyen vatandaşlara ve muhtarlara ben her zaman yanınızdayım diyorum Ben  okuldaki kitaplarımla doktorumla öğretmenimle senin yanındayım. Tarım alanındaki çalışmalarımla hizmetlerimle yanındayım. Bu gün köylerimizde beton asfalt yapılıyor mu? Yapılıyor. Bu gün alt yapısı  olmayan köy sayısı parmakla gösterilecek kadar az sayıda kaldı mı? Kaldı. ”dedi.

Daha önce elektrik kesintilerinden dolayı aldıkları şikayetlerin  sona erdiğini belirten Ören yapılan hizmetlere örnek olarak Eruh İlçemizde bir düğün salonu yapımını örnek olarak verdi.

Kongrede konuşmaların ardından gelen tebrik mesajları okunurken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görüntülü mesajı da izlendi.

Faaliyet ve kesin hesap raporlarının okunup oylanmasının ardından yönetim kurulu ibra edildi. Kongrede dilek ve temenniler bölümünde söz alan olmayınca seçimlere geçildi. 

Tek liste halinde gidilen seçimlere, eski Başkan Öner Geyik başkanlığındaki liste göreve getirildi.

AK PARTİ MERKEZ İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 

BAŞKAN ÖNER GEYİK

  1. Ömer Özer 
  2. M.Veysi Timurtaş
  3. Yusuf Tanık
  4. M.Can Aksu
  5. Fırat Honaz
  6. Refik Dağtekin
  7. Murat Sayit
  8. Ferhat Vergili
  9. Halil Barbarosoğlu 
  10. Ahmet Yoğruş
  11. Ümit Karataş
  12. Yusuf Erdoğan 
  13. Hikmet Işıktaş
  14. Cemalettin Zeybekoğlu
  15. Yahya Aydın
  16. M.Refik Zamur
  17. Cemal Yeşildağ
  18. Nesim Özçiçek
  19. Ayşe Nazlı Kurt
  20. Mahsun Elçiçek
  21. Hamza Tetik
  22. Fatih Furkan Ermez
  23. Halil Bayam
  24. Pınar Tunç
  25. Sultan Gümüş
  26. Fatma Akbaş
  27. Medine Alhan
  28. Sevcan Eldemir
  29. Habibe Marangoz










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.