Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik’in Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

AK Parti Merkez ilçe başkanı Öner Geyik Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Geyik yayınladığı mesajında: "Dünyada ve Türkiye'de yaşanan salgına rağmen ramazan ayındaki birlik ve beraberliğin Ramazan Bayram ile daha da pekişeceğini belirtti.

Bayramların milli ve manevi hassasiyetlerin artmasını sağladığını ifade eden Başkan Geyik, şunları bildirdi:"Bayramlarımız insanların barışarak kardeşçe kucaklaştığı, millet olma şuurunun şekillendiği ve köklü geçmişimizin ışığında geleneklerimizin geleceğe aktarılmasında önemli bir yere sahiptir.

Siirtimiz milli ve manevi değerlerine özellikle de bayramlarına her zaman vefa göstererek birlik ve beraberlik duyguları ile bu geleneklerimizi nesilden nesillere aktarılmasına öncülük etmiştir.

Özellikle yaşadığımız salgın sürecinde yardımlaşma ve paylaşma gibi evrensel ilkelerin yoğunlaştığı ramazan ayımızın bayram ile taçlanacağı bu zamanları idrak etmenin mutluluğu ile hep bir arada huzurlu nice bayramlar geçirmek dileği ile tüm Siirtli hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, saygı ve selamlarımı sunarım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.