Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Uzaktan Eğitim Gören İki Ailenin Çocuklarını Sevindirdi
banner229

Yeniden yükselişe geçen koronavirüs vaka sayıları nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı’nın uzaktan eğitim platformu Eğitim Bilişim Ağı (EBA) daha da önem kazandı.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, ilimiz okullarında eğitim gören, uzaktan eğitim alma imkânı olmayan öğrenciler için tablet ve bilgisayar bağışında bulundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik ve yönetim kurulu üyeleri 5 çocuklu Hanım Tutcan’ı evinde ziyaret ederek kendilerine tablet ve kırtasiye desteğinde bulundu.

Başkan Geyik ve beraberindekiler daha sonra Sabri ve Umutcan adlı gençleri evlerinde ziyaret ederek gençlere masa üstü bilgisayar hediye etti.

Başkan Geyik, öğrencilerimizin eğitim ve yaşam standardını artırmak için çalışmalar yaptık. Bugün tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs pandemisi ilimizdeki maddi durumu iyi olmayan çocuklarımızı daha çok zorluyor, uzaktan eğitime katılma imkânı olmayan çocuklarımız var. Bugün biz iki ailemizin çocuklarına tablet ve bilgisayar desteği verdik.

Eğitimin önemine de dikkat çeken Başkan Geyik, "Çocuklarımız bizim için bir fidan ve biz onların gerekli eğitimleri alarak büyümesi için buradayız. Yapılması gereken ne varsa yapar, gerekirse su olur, can veririz. 

Annelerimizn bu isteklerine duyarsız kalamazdık. İmkanlarımız ölçüsünde ilimizdeki eğitim kalitesini artırmak için elimizden geleni yapacağız. Eğitim bizim önceliğimiz ve vazgeçilmezimizdir" diye konuştu.

Tablet ve bilgisayara. Kavuşan öğrenciler “Koronavirüs yüzünden okula gidemediklerini,tablet ve bilgisayarları olmadığı için de EBA’ya giremediklerini belirterek,kendilerine tablet ve bilgisayar hediye eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik’e teşekkür ettiler.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.