Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik'ten Gazeteciler Günü Mesajı
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Geyik, tarafsız, bağımsız, insan odaklı, bilinçli haber vermeyi ve insanı için yol gösterici olmayı kendine ilke edinen basın mensupları ve medya çalışanlarının günü kutladı.

Bir solukta okunan veya kısa bir süre izlenilen haber ve programın çetin bir uğraşı sonucu meydana getiren gazetecilerin, kamunun haber alma konusunda gösterdiği gayretin takdire şayan olduğunu ifade eden Geyik, mesajında şu görüşlere yer verdi: "Kamuoyunu, doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren, görevini ifa ederken karşılaştığı sorunlara aldırmadan yeri geldiğinde canını bile feda edebilen bu meslek mensuplarının yerine getirdikleri görev çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.