Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik'in Regaip Kandili Mesajı
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Regaip kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Geyik mesajında; Regaib; rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisidir. Recep ayının da ilk cuma gecesi olan Regaib Kandili, Allah'ın mağfiretinin, engin lütuf ve kereminin üzerimize sağanak sağanak yağdığı bir gecedir.

Bu gecede kalpler aynı duygu etrafında birleşip çarpar, eller aynı düşüncelerle semaya açılır, gözlerden aynı hissiyatın yaşları süzülürken, dillerden dua ve tesbihler aynı aşkla dökülür.  

Gönül sesimizi biraz daha net duymamıza vesile olan bu kutlu geceyi, doğruluk ve dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin, barış içinde yaşamanın, yaratılanı yaratandan ötürü sevmenin, hoşgörünün, ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu hissederek idrak etmeliyiz.

Bu vesileyle de başta Siirtli hemşerilerim olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek Regaip Kandili'ni tebrik ediyor, nice kandilleri erişmeyi ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.