Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik Güres Caddesinde Vatandaşlara Maske Dağıttı
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik esnaf ve vatandaşlara Korona virüs (Covid19) tedbirleri kapsamında maske dağıttı.

Vatandaşlara zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları tavsiyesinde bulunan Başkan Geyik, "Bugün AK Parti Merkez İlçe Başkanlığımız tarafından temin edilen yaklaşık 200 maskeyi Güres caddesinde bulunan vatandaşlarımızın yanı sıra esnaflarımıza dağıttık.

Başkan Geyik, maske dağıtımında vatandaşlara uyarılarda bulunarak," Tüm vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça maskesiz dışarı çıkmamasını rica ediyoruz.

Sizin sağlığınız bizim için her şeyden önemli. Sosyal mesafe kuralına dikkat edelim ve maskesiz dışarı çıkmayın. Bu süreci sağlığımıza bir zarar gelmeden atlatmak için el ele vererek, hükümetimizin aldığı tedbirlere uyarak aşacağımıza yürekten inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik'in maske dağıtımında esnaf ve vatandaşlar memnun oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
can 4 yıl önce

Elleriyle dağıtmasaymış keşke.
Bunca zaman hijyen kurallarını öğrenememiş mi????

Avatar
Pilot 4 yıl önce

İyi gündede kötü gündede hep öyle halkınarasındaolun ama haktanda şaşmayın lütfen sezarın hakkını sezara verin