Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik Engellileri Unutmadı
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik , Engeliler Haftası nedeniyle kentteki engellileri ziyaret ederek, engelli vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Marangoz ile birlikte; Bahçelievler Mahallesi’nde oturan Sefa, Kooperatif Mahallesi’nde oturan Hasan ve Bekir,  Yeni Mahalle’de oturan Derya, Gamze ve Büşra,  Conkbayır Mahallesi’nde oturan Bedirhan ve Emirhan'ı evlerinde ziyaret ettiler. 3 Aralık Dünya Engelliler Günlerini kutlayarak, kendilerine çeşitli hediyeler verdiler.

Ziyaretlerle ilgili düşüncelerini aktaran AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, "Engellilerin yılda sadece bir kez hatırlanmaması gerekiyor. Hepimizin engelliler adayı olduğumuzu unutmamamız gerektiğini bir kez daha burada gördük.

AK Parti öncesi ile AK Parti iktidarı sonrası engellilere verilen önem ve ayrıcalıklara dikkat çeken Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik ‘’ Partimiz 2001 Yılında kurulduğunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Engelli kardeşlerimizin bizlerden bir farkı yoktur diyerek, AK Parti genel merkezini bir ev haline getirdi.

Partimizin kuruluşundan bu yana bu özel kardeşlerimizi Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan hiçbir kimseden ayırmadık, onlarla birlikte yürüdük ve sizler de bizlere hep destek oldunuz. 2005 yılında engelliler kanununun çıkarılmasına yine AK Parti vesile oldu ve bu kanunla birlikte engelli kardeşlerimizin, hem sosyal hakları hem de hukuki hakları garanti altına alınmış oldu.

Engelli kardeşlerimizin rahat koşullarda daha iyi eğitim almaları, daha rahat bir şekilde ülkede gezebilmeleri, istedikleri yere gidebilmeleri, istedikleri şekilde Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün imkanlarından faydalanabilmeleri için, bizler AK Parti teşkilatları olarak her günü engelliler için özel bir gün kabul ediyoruz.

AK Parti iktidarının bu dönem içinde yaptıklarını saysak bitiremeyiz ama sizler bunu yaşayanlar olarak eminim biz ne kadar anlatırsak anlatalım sizler yaşayan insanlar olarak bunu çok yakından hissediyorsunuz.’’ İfadelerine yer verdi.

Yapılan ziyaretten memnuniyet duyan Engelliler ise, " Merkez İlçe Teşkilatımızın heyeti bizleri ziyaret ederek onurlandırmıştır. AK Parti Merkez İlçe Teşkilatının bizleri ziyaret etmesi Engellilere bakış açısını ne kadar olumlu olduğunu ortaya koymaktadır. Gerçekten çok sevinçliyiz bugün ifadelerini kullandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.