Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik Deprem Bölgesinde
banner229

AK Parti Siirt Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik ve yönetim Kurulu üyeleri Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar için hazırladıkları yardım malzemesini Adıyaman iline götürdü.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında, AK Parti Siirt Merkez İlçe Başkanlığı tarafından toplanan yardım malzemeleri Öner Geyik Başkanlığında Adıyaman iline götürülerek, ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Ülke olarak büyük bir hüzün yaşadıklarını ve zor bir süreçten geçtiklerini ifade eden AK Parti Siirt Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Siirt halkı olarak deprem bölgesindeki vatandaşların acılarını yaşadıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde tüm kamu kurumlarının deprem bölgesinde görevi başında olduğunu belirten Öner Geyik, "Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise şifalar diliyoruz.

Devletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde tüm kurumlarımız görev başındadır. Bizlerde parti teşkilatları olarak genel merkezimizin de talimatlarıyla, ’Acilen ne yapabiliriz?’ diye istişare ettik ve bir yardım kampanyası başlattık. Yapmış olduğumuz yardım kampanyasında topladığımız yardımları Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerimle birlikte Adıyaman iline götürerek ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını söyledi.

Siirt halkına teşekkür eden Başkan Geyik, Allah herkesten razı olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günlerin üstesinden geleceğiz" diye konuştu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.