Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Olgaç’ın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Mesajı
banner229

AK Parti Merkez ilçe başkanı Av.Ekrem Olgaç , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Olgaç, yayınladığı mesajda, “Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşı ise kadınlarımızdır. Tarihin her devrinde kadınımız, aile ve toplum yapısının en müstesna mevkisinde bulunarak takdir edilecek fedakârlıklar ortaya koymuştur.

Aile ortamında fertlerin rahatı ve huzuru için yorulmadan çalışan Türk kadını, Kurtuluş Savaşımızda cephe gerisinin kahramanı olmuştur. İstiklal Savaşı'nda tüm gayretini ortaya koyan kadınlarımız, bu vatan ve millet için canını feda etmeye hazır nesilleri de yetiştirmişlerdir” dedi.

Olgaç mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kadınlarımız kıymetli ve çok değerli şahsiyetlerdir. Her yönde önderimiz olan Sevgili Peygamberimiz, Veda Hutbesinde, eşlerimizi Allah'ın bir emaneti olarak aldığımızı bildirirken, çocuklarımızın annesi olan bu hanımlara değer verdiğini 'Sizin en hayırlınız kadınlarına karşı en hayırlı olanınızdır' hadisiyle ortaya koymuştur.

Huzurlu bir aile, mutlu nesillerin yetişmesinde en önemli faktördür. Kadının gerçek ve öncelikli alanı hayattır, sevgidir ve erdemdir. Bunun yeterince desteklenmesi ve kadınlarımıza bu anlamda değer verilmesi gerekiyor.

Üzerimizde ödenemez hakları bulunan, karşılıksız fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz baş tacı kadınlarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu belirtir, bilinçlenme ve dayanışma günü olan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü” kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.