Bu haber kez okundu.

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI GEYİK’TEN YENİ YIL MESAJI
banner229
AK Parti Siirt Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, yeni yıl nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Mesajında, kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde acı ve tatlı olayları ile bir yılın geride kaldığını belirten Geyik, “Umutların korunarak, huzur içinde yeni bir yıla girmenin coşkusu içerisindeyiz.
2016 yılının barışın yılı olmasını temenni ediyoruz. Aynı coğrafya üzerinde, ortak bir kaderi paylaşarak, bütün insanlığın ihtiyaç duyduğu huzurun tesis edilmesi hepimizin ortak özlemidir. 2016 yılının, millet için başarılı ve beklentilerin karşılandığı bir yıl olması dileği ile umudumuzu, kararlılığımızı ve güvenimizi hiçbir zaman yitirmeden, ülkemizin ve bölgemizin ve 3 dilli şehrimiz Siirt’in gelişmesi ve mutlu yarınlara ulaşması için birlik ve beraberlik içinde daha çok çalışmalı ve çaba göstermeliyiz" dedi.
Yeni yıla, yeni umutlarla ve yeni heyecanlarla gireceklerini aktaran Geyik, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemizde ve tüm dünyada, savaşların ve doğal afetlerin olmadığı, adaletin, demokrasinin ve kardeşliğin evrensel manada yaşanıp yaşatıldığı, aynı coğrafya üzerinde, ortak bir kaderi paylaşarak, bütün insanlığın ihtiyaç duyduğu huzurun tesis edilmesi hepimizin ortak özlemidir.
Gelecek günlerin karanlıktan aydınlığa, özgürlükçü, eşitliğe dayalı, kavgasız, savaşsız, barış ve sağlık içinde paylaşımcı bir toplum düzenine giden yol olması hepimizin temennisidir.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm Siirtli hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, 2016 yılının huzur ve güven ortamının sağlandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, bir yıl olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.