Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Geyik’ten Tüm Siirt Halkına Teşekkür
banner229
AK Parti Siirt  Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik “1 Kasım’da özellikle bize destek veren, oy veren tüm Siirtli kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.
Geyik, ayrıca, "Oylarıyla AK Parti’ye destek veren desteklerini esirgemeyen Kürt kardeşlerimize en kalbi şükranlarımı arz ediyorum” diye konuştu.
AK Parti’nin Türkiye’nin ve milletin partisi olduğunu ifade eden Geyik, “Bize her türlü siyasi görüşten, her partiden dostumuz kardeşimiz, akrabamız, komşumuz destek verdi, oy verdi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ama gurur ve kibire kapılmayacağız. Biz necip bir milletin evlatları olarak atiye bakacağız.
2023 hedeflerini gerçekleştirmek için, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirmek için bu milletle beraber tüm Siirt halkı ile beraber tekrar yola çıktık, beraber yürüyeceğiz, Allah’ın izniyle” diye konuştu.
Geyik, "Seçimden önce büyük endişeleri olan bütün İslam ülkeleri AK Parti için dua etti. AK Parti bütün Ortadoğu ve İslam ülkeleri için de büyük bir umuttur. Halkımız, oynanmak istenen sinsi oyunları sezdi ve bu oyunları oynayanlara fırsat vermedi. Halkımız, 'birlik, beraberlik, kardeşlik hukuku ve istikrar' dedi.
"Bize mütevazi olmak yakışır" diyen Geyik, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Önümüzde çok önemli bir süreç var. İmtihan her zaman karşımızda. Bize diğer partilerden diğer siyasi görüşlerden farklı dünya görüşlerine sahip kardeşlerimizden oy geldi, destek geldi. Niye destek geldi? Türkiye dedi ki, biz istikbali düşünüyoruz, biz istikrarı düşünüyoruz, biz istiklali düşünüyoruz. Çocuklarımızın geleceğini düşünüyoruz, torunlarımızın geleceğini düşünüyoruz. Al bayrağı düşünüyoruz. Bu vatana sevdalıyız dediler.
Ve herkes bu ülkede en az iki kişiden bir kişi AK Parti’ye gönül vermiş, oy vermiş. Bize ne yaraşır, mütevazi olmak. Zafer sarhoşluğuna kapılmadan tevazu içerisinde, kibirlenmeden, sevgiyle birlikte, gönül köprüleri kurarak, yolumuza hep birlikte devam edeceğiz. ‘Gururlanma padişahım senden büyük Allah vardır’ bunu unutmayacağız. Gururlanmayacağız, kibre kapılmayacağız.”Dedi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, 1 Kasım günü alınan güvenlik önlemlerinden dolayı halkın huzur ve güven içerisinde oyunu kullanmasından dolayı İlimiz Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan’a da teşekkür etti.
Başkan Geyik, 1 Kasım 2015 Milletvekili seçimlerinin Vatanımıza, Milletimize, tüm Dünyaya ve Bütün Müslüman alemine hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.