Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olgaç’ın 15 Temmuz Mesajı
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ekrem Olgaç’ın 15 Temmuz darbe girişiminin 3’ncü Yıldönümü münasebetiyle yayımladığı mesajda milletin istikbaline ve istiklaline sahip çıkarak vatan hainlerine geçit vermediğini söyledi.

15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahcı terör örgütü mensupları tarafından Milletin iradesine ve demokrasiye yapılan hain darbe girişimi karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyan milyonlarca insanın meydanlara inerek darbeye dur dediğini söyleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Şüphesiz ki Milletimizin bu üstün cesareti bir ve beraber olduğumuz müddetçe Türkiye Cumhuriyeti Devletiyle kimsenin başa çıkamayacağının açık bir göstergesidir dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ekrem Olgaç, asil Türk Milleti’nin istiklali ve istikbali söz konusu olduğunda şartlar ne olursa olsun söz konusu vatansa gerisi teferruattır anlayışıyla neleri başarabileceğini 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğini ifade ederek kanlı darbe girişiminin yaşandığı gece bir saniye bile tereddüt etmeden ölümü göze alarak meydanlara inen milyonlarca vatandaşımız içerisinden şehitlik ve gazilik şerefine erişen kahramanlarımız isimlerini tarihe altın harflerle yazdırmışlardır.

Ya İstiklal ya Ölüm şiarıyla 15 Temmuz akşamı meydanları boş bırakmayarak hainlere ve kalleş işbirlikçilerine meydanları dar eden, birlik ve beraberliğimizin bozulmadığını aksine pekiştiren, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, çocuğuyla adeta kurşunlara meydan okuyan aziz milletimize ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bağımsızlığı ve bütünlüğü için hayatlarını feda eden ve kahraman gazilerini minnet, sevgi ve duayla anıyor, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun" ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.