Bu haber kez okundu.

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı Bin 70 Aileye Gıda Yardımında Bulundu
banner229

Koronavirüs (covid-19) salgını sebebiyle geçimini sağlayamayan vatandaşlara AK Parti Kurtalan ilçe başkanlığı destek çıktı.

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan ve maddi durumu iyi olmayan 500 aileye korona virüs önlemleri kapsamında gıda kolisi yardımında bulundu.

AK Parti Kurtalan ilçe teşkilatı Koronavirüs (covid-19) salgını başladığı tarihten bugüne kadar yardıma muhtaç 1070 aileye gıda yardımında bulundu.

AK Parti Kurtalan İlçe başkanı Haşim Karaatay, yaptığı açıklamada, tüm dünyanın Kovid-19 nedeniyle zor bir süreçten geçtiğini belirtti.

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı olarak ihtiyaç sahiplerinin taleplerini çalışmak için yoğun şekilde çalıştıklarını dile getiren Karaatay, salgın nedeniyle evlerinden dışarı çıkamayan ve bu sebeple sıkıntıya düşen ihtiyaç sahibi bin 70 aileye paket gıda yardımıyla destek sağladıklarını söyledi.

Küresel bir sorun olan koronavirüs salgınıyla mücadelede AK Parti ilçe teşkilatı olarak ilk günden itibaren kapsamlı ve yoğun bir çalışma başlattığını belirten Başkan Karaatay, "Bu zor süreçte vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

İhtiyaç sahiplerine her zaman olduğu gibi ramazanda da ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Haşim Karaatay, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi vatandaşımız bizim ayağımıza değil, biz onların ayağına gideceğiz. İçerisinde bulunduğumuz hassas dönemde evlerinde kalarak hem kendi sağlıklarını, hem toplum sağlığını düşünen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

AK Parti Kurtalan İlçe teşkilatı tarafından gönderilen gıda kolileri evlerine ulaşan vatandaşlar; “Allah devletimizden razı olsun. Salgın nedeniyle zor günler geçiriyorduk. AK Parti Kurtalan İlçe teşkilatı  bizim yanımızda olduğunu gösterdi.

Başvurumuzun ardından kısa bir süre yardım kolileri evlerimize ulaştı. Ekipler kapı kapı gezerek bize hem AK Parti Kurtalan İlçe başkanımız Haşim Karaatay’ın selamlarını iletti hem de yardım kolilerini ulaştırdı. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.