Bu haber kez okundu.

AK Parti Kadın Kollarından Ayakkabı Yardımı
banner229

AK Parti Siirt İl Kadın Kolları 0Başkanı Ayşe Ekinci ve yönetimi maddi durumu iyi olmayan  ailelerin çocuklarına ayakkabı yardımında bulundu.

AK Parti Siirt İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ekinci maddi durumu iyi olmayan  ailelerin çocuklarını sevindirmek için 40 ailenin çocuklarına ayakkabı dağıtıp aileleri sevindirdi.

 AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ekinci ve üyeleri, aynı zamanda vatandaşların taleplerini de dinleme fırsatı buldu.

Terk edilmiş metruk bir binada ve sağlıksız bir ortamda yaşayan aile fertleri kendilerine el uzatan AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ekinci ve yönetimine çalışmalarından dolayı vatandaşlar teşekkür etti.

Toplam 40 çocuğa, yapılan yardım karşısında çok duygulandıklarını ve kendilerini yalnız hissettikleri bir zaman da yapılan bu desteğin kendileri için büyük anlamlar ifade ettiğini söylediler.

Başkan Ekinci, özellikle kadın kolları olarak bu tür gün ve haftaları fırsat bilip ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya çalıştıklarını belirterek, az çok demeden yardım yapma gayreti içinde olduklarını ve bu tür etkinliklerde halkla buluşmaya devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.