Bu haber kez okundu.

AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı İhtiyaç Sahibi 50 Aileye Kurban Eti Dağıttı
banner229

AK Parti Kadın Kolları, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahibi vatandaşlara kurban eti dağıttı. İhtiyaç sahibi aileler belirlenerek hem Kurban Bayramı vesilesiyle et dağıtımı gerçekleşirken, hem de bayram vesilesi ile aileler ziyaret edildi.

İhtiyaç sahibi ailelere, AK Parti İl Başkanlığı olarak her zaman yanlarında olduklarını söyleyen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Ayşe Ekinci, desteklerinin de devam edeceğini belirtti.

AK Parti Kadın Kolları olarak daha önceden de ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olduğunu belirten Ekinci, "AK Parti senelerdir ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz.medyasiirt Baştan itibaren emek veren tüm gönüldaşlarımıza, Kadın Kolları birimimize ve tüm teşkilat yöneticilerimize, malını hayır yolunda harcayan tüm Siirtli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

Başkan Ekinci. AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı olarak 'komşusu aç iken, tok yatan bizden değildir' anlayışıyla sosyal anlayışın, dayanışmanın, yardımlaşmanın ve paylaşmanın ne derece önemli olduğunu bilen bir anlayış içerisinde her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. Onlara destek olmaya çalışıyoruz. Buna vesile olanlardan Allah razı olsun" ifadelerine yer verdi.

Kendilerine ulaştırılan kurban eti için memnun olduklarını ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ekinci ve yönetim kuruluna teşekkür eden ihtiyaç sahibi aileler, Allah bu hayra sebep olan tüm hayırseverlerden ve sizlerden razı olsun ifadelerini kullandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pilot 4 yıl önce

Baya açık ve gösterişli olmuş medyaya haber vermeden de yapılabilirdi zaten ALLAH gõrüyor