Bu haber kez okundu.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Av. Ayşe Ekinci, “Her Şey Kadınlarımız İçin”
banner229

AK Parti Kadın Kolları Siirt İl Başkanı Av. Ayşe Ekinci bütün çalışmalarının odağında kadınların olduğunu ve çalışmalarını buna göre yürüttüklerini belirterek “ her şey kadınlarımız için” dedi.

Av. Ekinci göreve geldikleri günden yana yürüttükleri çalışmalar hakkında yazılı bir açıklama yaptı. 5 Mart 2020 tarihinde Siirt AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevine layık görüldüklerini belirten Av. Ayşe Ekinci “ Göreve geldiğimiz ilk günden beri kadın kolları teşkilatımızla beraber gecemizi gündüzümüze katıp çalıştık.

Göreve geldiğimiz bu süre zarfında kadın kolları teşkilatımızla beraber 558 adet erzak kolisi , 17 sünnet düğünü ve malzemeleri , 13 ihtiyaç sahibi kızımızın çeyizi , 24 şehit ailemizin kız ve erkek çocuklarının tüm ihtiyaçları , 167 kadınımızın kıyafet ,ayakkabı ve ev ihtiyaçları 200 çocuğumuzun ayakkabı ve kıyafet ihtiyaçları kadın kolları teşkilatımız tarafından Karşılanmıştır. Ayrıca 1500’ün üzerinde kadınımızla görüşülüp; gönülleri alınıp dertleri çözülmeye çalışılmıştır. “ dedi.

Açıklamanın son bölümünde kendilerine verilen desteklere teşekkür eden Av.Ekinci şöyle dedi”Bu süre zarfında ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardımları ulaştırmamızda her daim yanımızda olan başta Milletvekilimiz Sn Osman Ören , İl Başkanımız Sn Ekrem OLĞAÇ ve tüm kadın kolları teşkilatımıza teşekkür ediyoruz .

İlk gün olduğu gibi bundan sonra da canla başla ve heyecanla çalışacağız . Her şey Siirt için , her şey Kadınlarımız için.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pilot 4 yıl önce

Partimize davamıza böyle vicdanlı ve merhametli insanı kazandıranlara tşkr ediyorum gayet kibirsiz bir insan yolunuz açık olsun inşl

Avatar
Yegen 4 yıl önce

Durmak yok yola devam başkanım adam gibi adamsınız başarılardilerim