Bu haber kez okundu.

Ak Parti İl Başkanlığı İçin Temayül Yoklaması Yapıldı
banner229
 Yapılan temayülde ilk il başkanı Şefik Erden, Avukat Ekrem Olgaç, ve Belediye Meclis Üyesi olan Çetin Ensaroğlu’nun isimlerinin yazıldığı öğrenildi.



     7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde aday olacak olan İl Başkanı Fevzi Sevgili’nin 1 Şubat’ta yapılacak İl Başkanlığı kongresinde aday olmayacağından dolayı bugün parti binasında İl Koordinatörü Batman Milletvekili Ziver Özdemir tarafından temayül yoklaması yapıldı.

İl Koordinatörü Batman Milletvekili Ziver Özdemir yaptığı açıklamada; İl Başkanımız Fevzi Sevgili, 1 Şubat’ta aday olmayacak ve Milletvekilliğine aday olacak, bu yüzden İl Başkanlığı için temayül yoklaması yaptık.
     İl Teşkilatı, Merkez İlçe, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve  İlçe teşkilatlarının da görüşü alınarak 3 isim belirlenecek ve genel merkezin kararı ile yeni il başkanı atanacak diye konuştu.

Yapılan temayülde ilk il başkanı olan M.Şefik Erden, Avukat Ekrem Olgaç, ve Belediye Meclis Üyesi olan Çetin Ensaroğlu’nun isimlerinin yazıldığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtAk PartiTemayül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.