Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Olgaç’tan Esnaf Ziyareti
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Rus pazarı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Başkan Olgaç, yaptığı açıklamada, esnaf ziyaretleri ile sahada çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, her fırsatta Siirt halkı ile bir arada olmaya gayret ettiklerini belirtti.

Başkan Olgaç, Korona virüs salgınıyla mücadele sürecinde özveriyle çalışan esnafları ziyaret ettiklerini ifade ederek, “Esnaf ziyaretimizde bugün ki durağımız Rus Pazarı esnafı oldu, esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar dilerim. Allah'ın izniyle bu zor zamanları da yine birlikte aşacak ve özlenen güzel günlere kavuşacağız” dedi.

Rus pazarı esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Olgaç, “Esnafımızı ziyaret ederek bol kazançlar diledik. Hemşerilerimizin sıkıntı ve taleplerini bizzat dinledik. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların sorunlarını çözmek için hep birlikte, el ele vererek çalışıyoruz.” cümlelerini kullandı.

Ziyaretlerden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Rus pazarı esnafı AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç'a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.