Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Olgaç’tan Berberlere Maske ve Dezenfektan Desteği
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç,COVİD-19 salgınına karşı alınan önlemler kapsamında uzun süredir hizmet veremeyen, 11 Mayıs’tan itibaren tekrar hizmet vermeye başlayan berber ve kuaförlere siperli maske, maske,kolonya ve dezenfektan desteğinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Ekrem Olgaç, berber ve kuaförlerin kullanımı için bin yüz koruyucu siperlik, 2 bin maske, 600 dezenfektan ve 500 kolonya desteğinde bulunduklarını söyledi.

AK Parti teşkilatı olarak açılan iş yerlerine dezenfektan,kolonya ve maske yardımında bulunduklarını anlatan Olgaç, böylece iş yerlerinin yeniden açılmasına katkı sunmaya çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Olgaç, hediye ettikleri dezenfektan,kolonya ve maskelerin ekonomik değerinden çok toplumsal dayanışma ve de paylaşıma katkı sunacak olması nedeniyle önem taşıdığına dikkati çekti.

Siirt Berberler ve Kuaförler Dernek Başkanı Mehmet Refik Zamur, şahsım yönetimim ve tüm üyelerim adına AK Parti İl Başkanı Sayın Av.Ekrem Olgaç’a tüm teşkilatına teşekkür etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.