Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Olgaç, Telekonferans Yoluyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Görüştü
banner229

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nde, video konferans yöntemiyle İl Başkanları ile toplantı yaptı.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’ta konferansa katılarak, Siirt’te yapılan çalışmalar, koronavirüs salgını ile ilgili alınan tedbirler ve son durumu hakkında bilgiler verdi.

Tüm dünyayı saran koronavirüs salgını nedeniyle birçok organizasyon ertelendi. AK Parti’de de her ay sürekli olarak yapılan il başkanları toplantısı gerçekleştirilemedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, il başkanları ile tek tek görüşmeyi ise ihmal etmedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, telekonferans yöntemiyle tüm il başkanları ile görüşerek, illerindeki salgın durumu, teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç da konferansa katılarak, Siirt’te yapılan çalışmalar, koronavirüs salgını ile ilgili alınan tedbirler ve son durumu hakkında bilgiler verdi.

Olgaç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ise, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde İl Başkanları telekonferansımızda #covid19 kapsamında hükümetimizin almış olduğu tedbir ve uygulamalarına katkı sağlayabilecek il il teşkilat çalışmaları değerlendirme ve istişare toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.

Koronavirüs salgını ile ilgili olarak da Siirtlilere yönelik uyarılarda bulunan İl Başkanı Av.Olgaç, “Millet olarak, yaşadığımız küresel koronavirüs salgınına karşı yetkili mercilerin uyarılarına bireysel ve toplumsal sorumluluğumuz gereği titizlikle riayet etmeye özen göstermeliyiz” ifadelerini kullandı.

Başta sağlık bakanlığı olmak üzere tüm bakanlıkların virüs salgınından milletin en az zararla kurtulması konusunda tüm tedbirleri aldığını anlatan AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç Siirt’te de başta sağlık olmak üzere tüm birimlerin insanların koronavirüsünden korunması noktasında üzerine düşeni yaptığını dile getirdi.

Siirtlilerinde belirlenen kurallara uymalarını isteyen İl Başkanı Olgaç, her yaştan insanların taşıyıcı olduğu virüs konusunda özellikle de 65 yaş ve üstündekilerin daha dikkatli olmaları gerektiğine vurgu yaparak bu süreçte sosyal mesafeyi arttırıp, sosyal hareketliliği azaltmak başlıca sorumluluğumuzdur.

Resmi kurum ve kuruluşların açıklamaları dışında yapılan paylaşımlara itibar etmeyelim. Bu zor günleri de inşallah hep birlikte atlatacağız. İfadelerini kullandı.

#EvdeKalSiirt #BirlikteBaşaracağız

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.