Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Olğaç, Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Ev ziyaretleri ve iş yeri ziyaretlerini devam eden İl Başkanı Olğaç, sorun ve taleplerini dinledi. Esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Olğaç, esnafların sorun ve istekleri hakkında istişarede bulundu.

AK Parti İl Başkanı Olğaç, yaptığı açıklamada, "Esnaf ve vatandaşlarımızın her daim yanında olmaya çalışıyoruz. İl merkezi, ilçe ve köylerimizi tek tek ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinliyoruz. Hükümetimizin desteklemelerini anlatıyoruz.

Siirt'imizin en büyük sorununun işsizlik olduğunu biliyor ve bununla ilgili çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tekstil kent projesiyle il merkezi ve ilçelerimizde istihdama büyük katkı sağlıyacağız. Bu projenin ödeneği de gönderildi. Proje ile Siirt'teki diğer yatırımların da önü açılacaktır." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.