Bu haber kez okundu.

AK Parti  İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’dan Suruç’taki Saldırıya Kınama!
banner229
AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 32 kişinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili olarak kınama mesajı yayınladı. 
Patlamanın Türkiye’ye yapılmış bir saldırı olduğunu söyleyerek, ölenlere Allah’tan rahmet ve yaralılara da acil şifalar dileyen Çalapkulu, “Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde dün saat 12.00 civarında bir terör saldırısı yaşanmıştır.
  İlk belirlemelere göre 32 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir, çok sayıda yaralı vardır. Bu vahşeti işleyenleri ben de şahsım olarak, halkımız adına lanetliyor ve kınıyorum. Terör nereden gelirse gelsin lanetlenmelidir. Terörün dini, ırkı, milleti, milliyeti, vatanı yoktur. Dolayısıyla teröre karşı tüm uluslararası bir mücadelenin verilmesi gerektiğini hep ifade ediyoruz. Bu menfur saldırıyı fırsata dönüştürmek istercesine başlatılan saldırılara karşı tüm halkımızın duyarlı olması gerektiğini belirten Çalapkulu, bu tür saldırıları ancak birlik ve beraberlikle defedebileceklerini ifade ederek, Hayatını kaybedenlerin ırkını sorgulayanlara hatırlatmak gerekiyor. Ne farkı var ha Türk, ha Kürt. Ölen/öldürülen insanlık olduğunu söyledi.
  AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu terör saldırısı karşısında herkesi kenetlenmeye ve sağduyulu davranmaya çağırıyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MURAT 9 yıl önce

suruç saldirisini bende kiniyorum ama adiyamanda sehit edilen askerin katillerini lanetliyorum

Avatar
MURAT 9 yıl önce

suruç saldirisini bende kiniyorum ama adiyamanda sehit edilen askerin katillerini lanetliyorum