Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İstanbul'da Siirtlilerle Buluştu
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İstanbul Fatih İlçemizde, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, Fatih AK Parti İlçe Başkanı Orhan Narin, İstanbul Vali Yardımcısı Nihat Nalbant ile birlikte, İşadamı hemşerimiz Can Nayman’ın Siirt Vakfında düzenlemiş olduğu iftar programına katılarak, İstanbul’da bulunan Siirtli hemşehrilerimizle bir araya geldi.

Programda AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu yaptığı selamlama konuşmasında, iş adamı Can Nayman ve İstanbul Siirt Vakfı yöneticileri ve yönetimine davetlerinden dolayı teşekkür ederek, 23 Haziran'da yapılacak seçimde Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım’a destek istedi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat özgür Çalapkulu, 23 Haziran'da yapılacak seçimlere bütün parti teşkilatları olarak hazır olduklarını söyledi.

Başkan Çalapkulu, “Biz de Siirt teşkilatı olarak, dünyanın en güzel şehri olan İstanbul'daki sorunları en iyi şekilde çözebilecek tek tecrübeli olan Binali Yıldırım'a destek olmak için İstanbul'da olacağız, hemşerilerimizle beraber çalışacağız. Binali Yıldırım seçilecek ve hak yerini bulacaktır” dedi.

Başkan Çalapkulu, konuşmasına şöyle devam etti: “Türkiye'de politikanın da, ekonominin de nabzının attığı, dünyanın merak ve gıpta nazarlarını çevirdiği İstanbul'u kimin yönetmesi gerektiği sorusunun cevabı tektir. İstanbul, milli mutabakat ruhunun siyasi çatısı konumundaki Cumhur İttifakı'nı oluşturan AK Parti ve MHP'nin ortak adayı tarafından yönetilmeyi hak etmektedir.

İl başkanlığımız nezdinde büyükşehir, alt belediyeler, ilçe ve belde teşkilatlarıyla birlikte saha çalışması yapmak için İstanbul'dayız. Binali Yıldırım'ın hak ettiği başkanlık koltuğuna oturmasına katkıda bulunmak için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

İftar programının ardından Fatih Kadınlar Pazarında Siirtli hemşehrilerimizle bir araya gelen AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, vatandaşlarla sohbet ederek oradan da Siirt taraftarlar derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Çalapkulu, Siirtli hemşehrilerimizin kendisine göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım’a destek taleplerine devam etti.

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Siirtli Hemsehrilerimiz Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Suat Özçelebi ve iş adamı Metin Altınok’un İstanbul Marina Alaçatı Ataköy'de düzenlenen sahur programına katıldı. Sahur programına MHP Beyoğlu İçe Başkanı Bayram Gölcük. Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı ve İstanbul SKM Koordinatörü Şaban Demirel’de eşlik etti.

Başkan Çalapkulu, verimli geçen sahur programında emeği geçen tüm hemsehrilerimize ve bizlere göstermiş oldukları ilgi alakalarından ötürü kendilerine teşekkür etti.

Siirtli hemşerimizle kucaklaştıklarını belirten Başkan Çalapkulu,İstanbul'un aydınlık yarınları için gayret edeceğiz. Bizim için artık vakit, İstanbul vaktidir. Allah’ın izni ile Milletvekili, bakan, başbakan, Meclis Başkanı olarak görev yapan ve ülkemize önemli hizmetlerle buluşturan Sayın Binali Yıldırım’ı kazandıracağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.