Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu'dan Çat Kapı İftar Ziyareti
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Ramazan ayında orucunu vatandaşlarla açmaya devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çal Mahallesinde ikamet eden Pelen ailesine çat kapı iftarda misafirleri oldu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu, biz Ramazanı hakkı ile idrak edebilmek ve bu manada topluma örnek olabilmek adına bu gün Pelen ailemizin evindeyiz ”dedi.

Ramazan ayının rahmet, paylaşma, bereket ve yardımlaşma ayı olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu; “ İnsanımızla iftar açmak onlarla beraber olup sohbet edip sorunlarını dinleyip çare bulmaya çalışıp dertleşmek bizlere ayrı bir huzur veriyor. Bizler komşusu aç iken tok yatan insanlar olamayız. Ben bu vesile ile Ramazan ayının ülkemizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştireceği günler olmasını temenni ediyorum” dedi.

İl Başkanı Çalapkulu, Pelen ailesiyle birlikte iftar yemeğini hep birlikte yiyip çok güzel vakit geçirdik. Pelen ailesinin bize karşı gösterdiği sıcaklığı hissetmek güzeldi. Bu tür etkinliklere Ramazan boyunca devam edeceklerini söyledi. Ailenin sorunlarını da dinleyen Çalapkulu, iftar sonrası ailenin çocuklarla bir müddet sohbet etti.

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, iftar etkinliğinin ardından çat kapı ev ziyaretleri kapsamında vatandaşların evine misafir olmaya devam ediyor.

Ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde vatandaşlarla daha çok bir arada olma arzusu içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Çalapkulu, açıklamasında “Ev ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın gözlerindeki o mutluluğu yaşamak bizim en büyük mükafatımız oluyor.

Bu misyonu samimiyetle bizlere aktaran ve görev kılan AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı her konuda olduğu gibi bu konuda da örnek alıyor ve onun yolunda ilerlemeye devam ediyoruz. En büyük sermayemiz, hemşerilerimizden gelecek hayır dualardır. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.