Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Ekrem Olgaç’tan Engelli İki Çocuğa Akülü Araç
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Siirt Merkez Ulus Mahallesinde yaşayan bedensel engelli Berat ve  Veysel Karani beldesinde yaşayan Ferhat’a Akülü araç hediye etti.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Siirt’te yaşayan Berat ve Veysel Karani beldesinde yaşayan Ferhat’ı evlerinde ziyaret ederek, daha önce kendisinden talep ettikleri Akülü araçlarını ve oyuncaklarını büyük bir mutlulukla kendilerine teslim etti.

Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmanın kendileri için öncelik olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, “Engelleri ortadan kaldırmak adına İl Teşkilatı olarak engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım için tüm enerjimizle çalışıyoruz.

Böylesi hayırlı ve yararlı bir işe ön ayak olanlara şükranlarını sunan Başkan Olgaç; “Allah, bütün iyilikleri tek kimseye vermediği gibi tüm eksiklikleri de bir kişiye vermiyor. Tüm nimetleri de tek kişiye vermiyor, tüm mahrumiyetleri ve külfetleri de kimseye vermiyor. Her şeyi insanlar arasında dağıtıyor, bizi birbirimize muhtaç kılıyor. Biz tüm insanlar olarak engellisiyle engelsiziyle bir bütünüz. Birbirimize muhtacız.

Daha önce ifade edildiği gibi engelliler için sağlanan olanakları Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan önce ve sonra olarak ikiye ayırıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra engellilerimiz adeta makus talihlerini yendiler. Bu sebeple kendilerine ve bu yolda hizmet veren herkese teşekkür ediyorum.

Biz ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ kültürünün bir parçasıyız. Bir tarafta bu anlayış varken, diğer tarafta atom bombalarıyla insanları katleden, sakat bırakan ve etkisi bugün hala geçmemiş olan bir anlayış var. İşte onların bu düşüncelerine karşı bizim medeniyetimiz var. ‘Engelliyi yaşat ki, devlet yaşasın’ işte biz böyle bir anlayışın ve böyle bir medeniyetin mirasçısıyız”.

Akülü araçlarına kavuşan Berat ve Veysel, akülü araç sayesinde yaşantılarının daha kolaylaşacağını dile getirerek, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’a herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.