Bu haber kez okundu.

AK PARTİ İL BAŞKANI ÇALAPKULU’YA TEBRİKLER DEVAM EDİYOR
banner229
AK Parti İl Başkanlığına seçilen Fuat Özgür Çalapkulu’na tebrik ziyaretleri devam ediyor.
 Dün AK Parti il başkanlığına giden Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşat Taşkın, İl genel meclis üyeleri Fuat Özgür Çalapkulu’nu kutlayarak yeni görevinde başarılar dilediler. Barış Meclisi üyeleri Dr. Ekrem Bilek, Cumhur Kılıççıoğlu, Dr. Abdulkahır Yıldız, Avukat M.Ali Özel’de ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.
 İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çözüm süreci bir hükümet politikası olduğunu ve insan odaklı politikasından dolayı çözüm sürecine el atmıştır. Allah'ın izniyle çözüm süreciyle birlikte hem bölgemiz hem ülkemiz başarıdan başarıya koşacaktır. Ülke huzur ortamına erişecektir, buda haliyle toplumun her kesimini memnun edecek" ve çözüm sürecinin başarıya ulaşması noktasında üzerlerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduğunu söyledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ORHAN BALTACI 9 yıl önce

Diyarbakır Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü ve kısa adı DİSİDER olan Diyarbakır Siirtliler Derneğinin Başkan Yardımcısı olan Metin YILMAZ şahsiyeti , çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile AK PARTİNİN ağırlığını ve varlığını çok iyi taşıyabileceğini düşünüyorum.Sosyal,siyasal ve ekonomik sorunlara hakkıyla çözüm getirebileceğini gerçekleştirmiş olduğu bir çok projesinde görmüş bulunmaktayım. Ayrıca Siirt'e olan sevdasından ve Siirt Halkına geceli gündüzlü hizmet etmek için olağanüstü gayret sarfedeceğinden zerre kadar şüphem bulunmamaktadır. Siirt Halkı ve AK PARTİ için en doğru tercih olduğunu düşünüyorum. Çünkü Siirt artık kabuğundan çıkmalıdır, hak ettiği yerlere gelmelidir. Bunun için METİN YILMAZ'ın Milletvekilliği makamını fazlasıyla hakettiğine inanıyorum.Başarılar diliyorum yolunuz açık olsun.