Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu,Tıp Fakültesi Dekanlığına Atanan Prof. Dr. Vefik Arıca’yı Ziyaret Etti
banner229

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Vefik Arıca’yı ziyaret etti.

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlık Makamında gerçekleştirilen ziyarette Dekanlık görevine atanması münasebetiyle Prof. Dr. Vefik Arıca’yı tebrik eden AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, yeni görevinin Siirt Üniversitesine, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisini iletti.

Çalapkulu, "İnşallah Tıp Fakültemiz sizinle birlikte kısa sürede iyi bir ivme kazanacak diye umuyoruz.Bizlerde üzerimize düşen görevlerde sizlerle birlikte olacağız. Üniversitemizi geliştirmek, bölgemizde çok daha ileri noktalara götürmek için inşallah birlikte çalışacağız.

Ülkemizde, dünyada sağlık alanında yarış var. Devamlı kendini yenileyen bir bölüm sizlerin çalışmasıyla hem ülkemize, hem de bölgemize daha iyi hizmetler vereceksiniz" dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, “Dekanlık görevine atandığım ilk günden bu yana Siirt’imizin bütün kesimlerinden olumlu tepkiler aldık.

Şehrimizin üniversitemize destek noktasında büyük bir teveccühü var. Üniversite olarak iyi bir fiziksel altyapı ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Tıp Fakültemizi büyüme ve üretme azmini şehrin desteği ile buluşturarak üniversitemizi hak ettiği noktalara taşıyacağız.” diye konuştu.

Prof. Dr. Vefik Arıca, "Kurumumuzu yüceltmek, memleketimizi, Siirt’imizi üniversite bazında ileriye götürmek için sizlerin desteğiyle özveriyle çalışıyoruz. Birlikte çalışmaktan doğan kuvvet hiç bir şeyle ölçülmüyor. Sizin sıcak yaklaşımınızı her zaman hissediyoruz" diye konuştu.
Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’ya ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Tıp Fakültesi hakkında bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.