Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu’dan Yeni Yıl Mesajı
banner229
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlarken, mesajında kardeşlik ve dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl temennisinde bulundu.
AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu mesajında; “ Siirtli hemşerilerimin yeni yılını yürekten kutluyorum. 2016’ın, umutların daha da çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diliyorum. Yeni yıla, hiç şüphesiz yeni umutlarla ve yeni heyecanlarla giriyoruz.
İnşallah, 2016 yılı, her şeyden önce kardeşliğimizin güç kazandığı kardeşliğimize kastedenlerin ise kaybettiği bir yıl olur. Bizler, ülkemizin büyümesi, ilerlemesi, bölgesinde ve dünyada güçlü, saygın, etkili bir ülke olması için, en büyük değerimiz ve en büyük hazinemiz olan kardeşliğimizi muhafaza ederek, kardeşliğimizi bozmaya, yıpratmaya, örselemeye çalışanlara karşı hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz.
Bu duygularla, 2016’ın, 365 gün boyunca kardeşliğin egemen olduğu, tüm vatandaşlarımızın sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde, birbiriyle dayanışma içinde geleceğe yürüdüğü bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.