Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu’dan Esnaf Ziyareti
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Siirt'in sevilen siması Halil Bakışğan'ın cenaze namazına katıldı.

Halil Bakışğan'ın cenazesi, öğle namazına müteakip Çarşı camiinde kılınan cenaze namazının ardından zevye mezarlığında toprağa verildi.

Başkan Çalapkulu, cenaze töreninin ardından merhuma Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Mezarlık çıkışında AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve yönetim kurulu üyeleri esnaf ziyaretlerinde bulundular.

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Vatandaşlarla bilgi alışverişinde bulunan Başkan Çalapkulu, Esnafın sorunlarını dinleyerek, esnaftan beklentileri olup olmadığını sorarak ihtiyaçları doğrultusunda istişare etti.

İlimizde yapılan çalışmaları esnafa anlatarak onların da fikirlerini alan Başkan Çalapkulu, her esnafı tek tek dinledi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlarla da bilgi alışverişinde bulundu.

Çalapkulu, “Çalışmalara Halkın Talepleri Doğrultusunda Yön Veriyoruz"

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu , “Partideki halk ziyaretleri, ev ziyaretleri ve diğer programlarımızın dışında kalan vakitlerimizi de esnafımıza ayırıyoruz. Biz bu ziyaretlerimizi rutin olarak gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında esnaflarımızın ve halkımızın derdini dinliyoruz.

Halkımızın talep ve beklentilerine kulak veriyoruz. Bizim hedefimiz halka hak ettiği en iyi hizmeti sunarak ihtiyaçlarını karşılayabilmektir. Çalışmalarımıza halkımızın talepleri doğrultusunda yön veriyoruz" diye konuştu.

Hükümet olarak esnafın ve halkın sorunlarının çözülmesi konusunda ciddi anlamda gayret gösterdiklerini belirten Başkan Çalapkulu, "Esnaf ziyaretlerimize devam edeceğiz. Her gün sahadayız. Teşkilat olarak her zaman Siirt halkının hizmetindeyiz." dedi.

 Başkan Çalapkulu, “Bu ziyaretlerde en önemli şey hemşerilerimizle bir arada olabilmek, onların hal ve hatırını sorabilmektir. Bu tür çalışmaların bundan sonra da artarak devam edecek" dedi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve yönetim kurulu üyelerini karşılarında gören esnaflar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.