Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu,Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Siirt’in Sorunlarını İletti
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu Siirt'in ulaşım sorunlarını AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a iletti.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,Ankara'da yapılan 131. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel  Başkanı Recep Tayyip Erdoğan‘a ilimizin ulaşım alanındaki sorunlarını ve bu konudaki taleplerimizi iletme fırsatı buldu. 

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu yaptığı açıklamada,Sayın Cumhurbaşkanımız, Siirt’te kanayan yara haline gelen ulaşımla ilgili sorunlarla alakalı süratle adım atılması ve bu sorunların acilen çözülmesi ve Siirt - Ankara uçak seferlerinin başlatılması ile alakalı da havaalanımıza iniş yapabilen Airbus A319 uçak tipinden gerekirse kiralama yoluyla temininin gerçekleştirilerek İstanbul uçuşlarına ilave olarak Ankara seferlerinin de başlatılması konularında Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan'a kesin talimat verdiğini söyledi.

Başkan Çalapkulu,Siirtimizin ulaşım ile ilgili sorunlarına hassasiyetle yaklaşarak çözüm konusunda kesin talimatları veren Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel  Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘a ilimiz adına şükran ve saygılarımı sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 5 yıl önce

Teşekkürler başkan, bu millet seninle iftihar ediyor.

Avatar
Memur 5 yıl önce

InşAllah başkentimiz Ankara'ya uçuşlar başlar bizi Batman eziyetinden kurtarırlar

Avatar
Ercan 5 yıl önce

Ömer bey Siirtin ulaşım sorunumu var hatta siirtin hiç bir sorunu yok vekile valiye siyasilere ve yağcılara bakarsan herşey güllük gülistanlık yahu 15 yıl önce Siirt İstanbul Siirt Ankara seferleri zaten yapılıyordu pist daha elverişsiz ve teknik cihazlardan yoksunken teknik cihazlar yokken bir Vali Varmış ATİLLA KOÇ İSİMLİ pisti o yapmış ve türk hava yolları gelip gitmeye başlamış demekki şimdi milyarlarca para harcandı piste ve sadece haftada üç gün sefer var oda sadece istanbul yeni hava limanına oysa Sabiha gökçen ve ankara yolcusu daha fazladır Vekil çok başarılı istanbula vekil yapılsın Vali başarılı Bursaya yada ankaraya vali yapılsın şakşakçılar öyle görüyor