Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu ve Milletvekili Adayı Sevgili, Veysel Karani’de
banner229
AK Parti Siirt Milletvekili 2.Sıra Adayı Fevzi Sevgili, seçim çalışmaları kapsamında İl Başkanı Özgür Çalapkulu ve partililerle birlikte Veysel Karani Beldesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Seçim çalışmaları kapsamında Siirt ve ilçelerinde ziyaretlerini aralıksız sürdüren Siirt Milletvekili Adayları, İl Başkanı ve teşkilat mensupları, 1 Kasım seçimlerinde vatandaşlardan destek istemeyi sürdürüyor.
 Veysel Karani Beldesi’ne ziyaret gerçekleştiren AK Parti 2.Sıra Adayı Fevzi Sevgili, beraberinde İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve teşkilat mensuplarıyla birlikte esnafları gezdiler. Heyete, Baykan İlçe Başkanı Nimetullah Gönül eşlik etti.
Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Belde’deki kanaat önderlerini ziyaret eden Fevzi Sevgili şu değerlendirmelerde bulundu: “Zaten bildiğimiz, birbirimizi çok iyi tanıdığımız ve çeşitli vesilelerle bir araya geldiğimiz hemşehrilerimizi tek tek ziyaret ederek desteklerini istiyoruz.
Gördüğümüz ilgi gayet memnun ediciydi İnsanımız 1 Kasım’da kendi hür iradelerini sandığa yansıtacaklardır. Fakat gösterdikleri ilgi aslında 1 Kasım’a ilişkin bizi umutlandırdı.
Biz AK Parti olarak seçmenlerimizin hür iradeleriyle, hiçbir baskı altında kalmadan sandığa gidip iradelerini özgürce göstermelerini diliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.