Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu, Güneydoğu Anadolu İl Başkanları Toplantısına Katıldı
banner229

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Abdullah Ağralı başkanlığında Güneydoğu Anadolu il başkanları toplantısı yapıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Abdullah Ağralı Başkanlığında yapılan Güneydoğu Anadolu il başkanları istişare değerlendirme toplantısına AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’da katıldı.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Abdullah Ağralı Başkanlığında İl Başkanları toplantımızı gerçekleştirdik.” dedi.

AK Parti Genel Merkezde yapılan toplantıda, İl Başkanlarının görüş, öneri ve tespitlerinin göz önünde bulundurulacak toplantıda, Başkan Çalapkulu, Toplantının Ülkemiz ve ilimiz adına hayırlara vesile olması diledi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Hamit Bedük ve İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın il başkanlarıyla yapmış olduğu 130. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:Sizlerle en son ocak ayında bir araya gelmiştik. Yüksek Seçim Kurulu'nun ilan ettiği resmi sonuçlara göre 755 belediyeyi AK Parti adayları kazandı. Oy oranı olarak da yüzde 44 gibi önemli netice elde ettik. AK Parti olarak bir önceki seçime göre kazandığımız, kaybettiğimiz yerler oldu. Bunların hepsinin değerlendirmesini yaptık, yapıyoruz.Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongre sürecinin de sonbaharda başlatacağını belirtti.

2023 SEÇİMİNE BAMBAŞKA BİR AK PARTİ OLARAK ÇIKACAĞIZ

Bundan sonraki seçim 2023 Haziran'ında yapılacak. Her düzeyde kapsamlı çalışmalar yürüteceğiz. Bambaşka bir AK Parti olarak çıkacağız. Kendimizi sürekli yenileyerek, tazeleyerek maziden atiye kurduğumuz köprüyü güçlendireceğiz. Tüm kademelerimizle sancımız öyle bir sancı ki bunu çekeceğiz, sandıktan arzu ettiğimiz neticeyi de alabilelim.

YOLLARINI KAYBEDENLERİ BİR KENARA BIRAKIRSAK, SİYASETTE ÖNEMLİ BİR NESİL YETİŞTİRDİK

Siyasi partiler, özellikle AK Parti millete hizmet kapısıdır. Partimizin kapısı millete hizmet etmek isteyen herkese açıktır. AK Parti kurulduğunda gençlik kurullarında görev alan arkadaşlarımızı bugün çalışmalarını sürdürüyor. Hırsları, kifayetsizlikleri yüzünden yollarını kaybedenleri bir kenara bırakırsak, siyasette önemli bir nesil yetiştirdik.

YÖNETİCİLERİMİZDEN PARTİDE GÖREV ALMIŞ KARDEŞLERİMİZE ULAŞMASINI İSTİYORUM

Her müessese gibi siyaset ve partiler de insanla var olur, insanla yürür. Öncelikle AK Parti'nin kuruluşundan beri bu davaya emek vermiş hasbi ve harbi şekilde koşturmuş her kardeşime şükranlarımı sunuyorum. AK Parti Türkiye'nin partisidir.

Tüm teşkilat yöneticilerimize ve il başkanlarımıza bir hususu hatırlatmak istiyorum. Sizlerden şehirlerinize döner dönmez 2001 yılından bu yana partinizde görev almış her kardeşinize ulaşmanızı istiyorum. Gönüllerini almanızı, sıkıntılarına çözüm aramanızı, irtibatı kesmemenizi talep ediyorum.

AK PARTİ SIRÇA KÖŞKLERDE SİYASET YAPANLARIN YERİ DEĞİLDİR

Meclis tatile girdiğine göre, milletvekillerimizin faaliyetlerini bu doğrultuda yapmamız gerekiyor. Vaktimizin büyük bölümünü bu hedefe ulaşmak için ayırmamız şarttır. AK Parti sırça köşklerde siyaset yapan, halka tepeden bakan siyasetçilerin yeri değildir. Kendinde hamallığını üstlendiğimiz yükü taşıma mecali bulamayanlar bayrağı arkadaşına bırakmalıdır.

BÜYÜK ZAFERLER ÖNÜMÜZDE DURUYOR

Geçtiğimiz 1 asır boyunca yeni arayışlar peşinde koştuk. 21'inci asır yeniden dirilişimin, Rabbimize ve kendimize dönüşümüzün asrı olacaktır. AK Parti kadroları olarak büyük şahlanışa öncülük edebilirsek ne mutlu bize. Bugüne kadar yaptıklarımızla Türkiye'yi demokrasiden ekonomiye, altyapıdan dış politikaya kadar gerçek anlamda bağımsız ülke haline getirmeyi başardık. Büyük zaferler önümüzde duruyor. Rabbim ömür, sağlık ve imkan verdikçe kendim de bu yolda yürümeye devam edeceğim.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.