Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalapkulu, mesajında, ülkemizde ve Siirt’te sağlık alanında önemli çalışmalara imza atan başta doktorların olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutladığını belirtti.

Bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin temel göstergelerinden birisinin de sağlık hizmetlerinde ulaştığı seviye olduğunu aktaran Çalapkulu, şunları kaydetti:“Vatandaşlarımız da bu hizmetlerden daha etkin bir şekilde yararlanmaktadırlar.

Ülkemiz tıp alanında dünyada yaşanan gelişmelerin gerisinde kalmadığı gibi, hekim ve sağlık çalışanlarımız da sürekli kendilerini yenileyerek geliştirmişlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve daha mutlu bir hayat sürmesi için en zor koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında fedakarca çalışan başta doktorlarımız, hemşirelerimiz ve ebelerimiz olmak üzere kurumun her kademesindeki tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli 7 yıl önce

sayın başkanım bizde senın ve aylenın bayramını kutluyoruz ama sizin de zordurumda kalan aylelerın yardımına bir el uzatmasını diliyoruz bir yuva dağılınca ne oluyor ve nasıl değerlendirmeli bunu sizde bir ricamız değerlendimesini yapara bu tür yuvaların dağılmamasın içinde sizde bir çifte bayram bekliyoruz Allah rızası için sizden bir yardın elini bekliyoruz ama bu bir reklam değil bir gerçek Allah yar ve yardımcın olsun