Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Çalapkulu, Belediye Meclis Üyeleri İle Bir Araya Geldi
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 31 Mart seçimlerinde göreve seçilen belediye meclis üyeleri ile AK Parti Siirt İl Başkanlığında istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığı makamında yapılan toplantıya, AK Parti listesinden seçilen 13 meclis üyesi katıldı.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, toplantıda yaptığı konuşmada, ''Dünyanın neresine gidersek gidelim Recep Tayyip Erdoğan dediğimizde oradaki vatandaşın dahi gözlerinin güldüğüne, dilini anlamasak bile heyecanlandığına ve bu sevincini bizimle paylaşmaya çalıştığına şahit oluyoruz.

 Bunu Ortadoğuda da görüyoruz, Avrupa'da yaşayan gurbetçilerimizde de görüyoruz, Orta Asya'da yaşayan Türk vatandaşlarımızda da, Afrika'da yaşayan mazlumların yüzünde de görüyoruz.

Dünyanın dört bir tarafında nerede bir sıkıntı varsa, nerede bir gözyaşı varsa orada olmaya çalışan bir liderle yol yürüyoruz elhamdülillah” dedi.

Başkan Çalapkulu, meclis üyelerinin şehrimiz ve partimiz için önemine değindi. Meclis üyelerinin parti çalışmalarında aktif rol üstlenmeleri gerektiğine de değinen Çalapkulu “Belediye ve il genel meclis üyeleri, partimiz ve şehrimiz için önemli misyon taşımaktadırlar. Partimizin hizmetlerinin topluma aktarılmasında meclis üyelerine büyük görevler düştüğünü söyledi.

Çalapkulu, Kentimize yapılan birçok hizmetin aslında görünmeyen kahramanları sizlersiniz. Sizler elbette üzerinize düşen sorumluluk bilincinde gereğini yerine getiriyorsunuz, ancak yerel seçimler sonrası bu faaliyetlerimizi daha da artırmalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde mücadelemizi en üst seviyede vermeliyiz” dedi.
Yaklaşık 2,5 saat süren toplantı, dilek ve temennilerin ardından son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.