Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç’tan Regaip Kandili Mesajı
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, Regaip kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Olgaç mesajında, “ Mübarek 3 ayların manevi sofrasına ve bereket iklimine açılan bir kapı olan Regaip kandiline erişmenin mutluluk ve heyecanı içindeyiz. Regaip kandili, başta mübarek Ramazan olmak üzere 3 ayların da müjdecisidir.

Bu aylar öncelikle kendi iç huzurumuz, sonra da toplumsal huzur, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularının pekiştirilmesi açısından çok önemlidir.  

Regaip kandilinin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır. İnsanlarımızın, Yaradan’a daha derin bir şükür imkanı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum.  

Bu duygular içinde bütün İslam aleminin Regaip kandilini tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün Siirtli hemşehrilerimin ve İslam aleminin, insanlığın barış ve huzur içinde olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.