Bu haber kez okundu.

AK Parti  İl Başkanı Av. Olgaç, Siirt İl Özel İdare Spor’un Maddi Manevi Yanındayız
banner229

Siirt İl Özel İdaresi Spor ilk idmanını İl Özel İdaresi Spor Eğitim, Dinlenme Tesislerinde gerçekleştirdi. 

Yapılan idmanı,Ak Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Kurtalan AK Parti İlçe Başkanı Haşim Karaatay ve İş adamı Servet Ekinci izleyerek futbolculara ve teknik heyete moral verdiler. 

Siirt İl Özel İdaresi Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat’tan takım hakkında bilgi alan Ak Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, takımın maddi ve manevi olarak yanında olduğunu açıkladı. 

Takımın Siirt’in takımı olduğunu ve bu anlamda İl Özel İdaresi Spor’a destek veren Ekrem Olgaç’a, Şirvan İlçesi Belediye Başkanı Necat Cellek, Kurtalan AK Parti İlçe Başkanı Haşim Karaatay ve İş adamı Servet Ekinci teşekkür eden Başkan Hıfzullah Canpolat; “AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Sayın Ekrem Olgaç Özel İdare Eğitim Dinlenme ve Spor tesisimizi ziyaret ederek, takımımızın ilk antrenmanı olması nedeniyle başarılar dileklerinde bulunarak bizleri onurlandırdığı gibi, maddi manevi takıma her türlü desteği vereceğini beyan etmiştir. Genç Başkanımıza bizleri onurlandırıp başarı ve desteklerini beyan etmesi nedeniyle teşekkür ederim” dedi. 

BAŞKAN OLGAÇ “MADDİ VE MANEVİ OLARAK SİİRT İL ÖZEL İDARE SPORUN YANINDAYIM” 

İdman sonrası futbolcular ile bir araya gelen Ak Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç; “Sizlerden beklentilerimiz büyüktür. Şuan memleketimizdeki en büyük heyecan sizlersiniz. Geçen sezon taraftarımızın heyecanını eski futbolcularımız bilir.

Bu sezonda bu heyecan içerisinde olmasını istiyoruz. Sizlerden beklentilerimiz çoktur. Sizlerin herhangi bir sıkıntınızda sizlerin yanındayız keza Başkanımız Canpolat Sizlere gerekli özeni gösteriyor. Bizim sizlerden tek beklentimiz güzel maçlar çıkarın bizi onura edin, artık bundan sonra sürekli idmanları ziyaret edeceğim ve takip edeceğim başarılar diliyorum” dedi. 

TESİSİ GEZEREK İNCELEMEDE BULUNDULAR 

Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Tesislerinde idmanı izleyen Ak Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve beraberindekiler daha sonra Tesisleri gezerek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri/Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat’tan bilgili aldılar. Yapılan hizmeti yerinde gördüklerini belirten Ak Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, “Böylesine bir tesisin Siirt’te kazandırılması bizlerde büyük bir mutluluk yaşatmıştır, emeği geçen Başta Hıfzullah Canpolat’a ve ekibine teşekkür ederim ve bu tesiste yetişecek futbolcuların Türk futboluna büyük katkı sağlayacağını ifade etti”.

SİİRT İL ÖZEL İDARE SPORUN TRANSFERLERİ
1-YUSUFCAN DEMİROK ADANA (KALECİ)
2-BEDİH KILIÇER TRABZON    (KALECİ)
3-ABDULLAH TURAN SİİRT       (SAĞBEK)
4-ALİ KILIÇ  ERBA           (SAĞBEK)
5-RESUL TİMURLENK CİZRE SERHAT (STOPER)
6-BURHANETTİN SEVER SİİRT        (STOPER)
7-OKAN ÇİÇEN                 ADANA    (STOPER)
8-ABDULLAH BAL             SİİRT        (STOPER)
9-ÖZGÜR ORTAÇ              ADANA     (SOLBEK)
10-ÖMER ALİ  ECE  BATMAN    (ORTASAHA)
11-M.ALİ TEKTAŞ             BAĞLAR      (ORTASAHA)
12-ÖMER NAZİLLİ             SİİRT           (SAĞAÇIK)
13-OĞUZHAN BAYKAL YUNUSEMRE      (SAĞAÇIK)
14-HARUN KOÇ                  SİİRT          (SOLAÇIK)
15-BARIŞ TURAN               ADANA       (SOLBEK)
16- ÖMER EREL                 SİİRT            (FORVET)











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.