Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’tan Siirt Halkına Teşekkür
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı toplu açılış törenine katılım gösteren tüm Siirtlilere ve partililere teşekkür etti. Olgaç, vatandaşların 20 yıldır olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bağrına bastığını ve tarihi bir gün yaşadıklarını ifade etti.

AK Parti teşkilatının kentte gücünü gösterdiğini aktaran Başkan Olgaç, "Siirtliler, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı heyecan ve coşku içerisinde bağrına basarak, en iyi şekilde ağırlamıştır. Kısa bir süre zarfında tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak bu sevgi selini oluşturmamız AK Parti teşkilatlarımızın gücünün en net göstergesidir" dedi.

Siirt’te  tarihi bir gün yaşadıklarını açıklayan Başkan Olgaç mesajında; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk günkü aşkla, heyecanla ve büyük bir coşkuyla karşılayan, şehrimizin en uzak ilçelerinden köylerinden mahallelerinden gelerek, toplu açılış törenine katılan başta teşkilat mensuplarımız olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımıza, ilgili bürokratlarımıza, medya mensuplarımıza, emniyet güçlerimize, sağlık çalışanlarımıza ve tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Olgaç,"Siirtliler  yine bir tarih yazmıştır.. Teşkilat varsa başarı vardır, teşkilat varsa kazanmak vardır, teşkilat varsa zafer vardır. Bizler büyük bir aileyiz. Kardeşliğin birliğin ve beraberliğin lidere olan sadakatin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bizim bakışımız dostluğa, kardeşliğe, güzelliğe, birliğe ve beraberliğedir. Bizim milletimizle kalpten kalbe bir yolumuz var, gönül bağımız var. İnşallah gönüllerimiz hiçbir zaman ayrı düşmeyecek. En büyük zafer, nefsini kendini tanımaktır.

Şehrimizi, ülkemizi 2023-2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için gece gündüz aşkla çalışan bir liderin izinde yürüyen bir teşkilatımız var. Siirt bundan böyle küçük hesapların değil Liderinin yanında büyük hedeflerin peşinde olacaktır. Bizim yolumuz milletin yoludur; bizim yolumuz sevginin, kardeşliğin, tevazunun, kucaklamanın, yoludur. Bu yolda yılmadan, usanmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Siirt’te bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Eşi Emine Erdoğan Hanımefendiye, Bakanlarımıza, milletvekillerine ve bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.