Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’tan Sağlık Çalışanlarına Tatlı İkramı
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç koronavirüs (COVİD-19) ile mücadelede fedakârca çalışan sağlık personeline tatlı ikramında bulundu. Başkan Olgaç, geçtiğimiz günlerde de 9 Bin TL değerinde dezenfektan alarak Devlet Hastanesine teslim etmişti.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, COVİD-19 ile mücadelede zaman kavramı gözetmeksizin görev yapan sağlık çalışanlarına moral olması için Siirt Devlet Hastanesi personeline tatlı ikramında bulunarak, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Olgaç’ın talimatıyla Siirt Devlet Hastanesi’nde çalışan doktor, hemşire, sağlık memuru, ebe ve memurlar için hazırlanan tatlı paketleri, hastane görevlilerince personellere dağıtılması için hastane yöneticilerine teslim edildi.

Başkan Olgaç, “Bu zor dönemde takdire şayan bir fedakârlıkla ve sabırla görev yapan tüm sağlık personelimize teşekkür ederek, Vatandaşlarımıza da evde hayat var, bir süre daha evinizin tadını çıkarın tedbiri elden bırakmayın diyorum şeklinde konuştu.

Devlet Hastanesi Baştabibi Uz.Dr.Nesrin Atiş,Sağlık çalışanlarına moral ve motivasyon amacıyla baklava ikramında bulunan Siirt AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’a Siirt Devlet Hastanesi sağlık çalışanları adına teşekkür etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.