Bu haber kez okundu.

AK PARTİ İL BAŞKANI AV. EKREM OLGAÇ’TAN BERBER VE KUAFÖRLERE MASKE VE DEZENFEKTAN
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç,COVİD-19 salgınına karşı alınan önlemler kapsamında uzun süredir hizmet veremeyen, 11 Mayıs’tan itibaren tekrar hizmet vermesi kararlaştırılan berber ve kuaförlere maske ve dezenfektan desteğinde bulunacak.

AK Parti il başkan Av.Ekrem OLĞAÇ 11 Mayıs’ta açılacak olan berber ve kuaförler için 500 Siperli madke,1000 Maske ile birlikte 500 Adet dezenfektan desteğinde bulunacak.

Olgaç, Corona virüs tedbirleri kapsamında işyerlerine yönelik ilk kapatma kararı 16 Mart'ta uygulamaya konulan ve 11 Mayıs’tan itibaren tekrar hizmet vermesi kararlaştırılan berber ve kuaförlere maske ve dezenfekte desteği vereceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki gün kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamayla berber, kuaför, güzellik merkezleri ve alışveriş merkezleri (AVM) 11 Mayıs'tan itibaren hizmet vermeye başlayacak. 

50 gün sonra kapılarını yeniden açacak olan berber ve kuaför esnafı, virüsle mücadele kapsamında artık randevulu hizmet verecek. Maske takılacak ve tek kullanımlık ürün tercih edilecek. Kararın ardından berber ve kuaförlere 500 Siperlimaske,1000 maske ve 500 dezenfektan dağıtacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.