Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’ın 18 Mart Mesajı
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç 18 Mart Çanakkale Zaferi’ nin 105. Yıl dönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Olgaç mesajında, kutsal vatan topraklarının korunması uğruna canlarını feda eden şehitleri anmanın onur ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

Çanakkale Savaşın da yaşananların, imanın ve inanmış insanların gücünün teknoloji ve kendilerinden kat kat fazla düşman orduları karşısında neler yapabileceklerinin tüm dünyaya gösterildiği bir kanıt, bir destan olduğuna vurgu yapan AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, şunları kaydetti: "Çanakkale'de yaşananlar, bir milletin bağımsızlığa olan inancının tüm dünya milletlerine ve devletlerine haykırışının vücut bulmasıdır.

Çanakkale Zaferi ve Çanakkale şehitlerimiz, toplumsal hafızamızda şanlı tarihimize dair silinmeyen ve silinmesi asla mümkün olmayan olaylardan biridir.

Bu vesileyle, Çanakkale Zaferi'nin 105. yıl dönümünü kutluyorum. 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle de bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.