Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, TÜGVA’lı Gençlerle Buluştu
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç Türkiye Gençlik Vakfı’nın ( TÜGVA ) tecrübe paylaşımı programında gençler ile bir araya gelerek sohbet etti.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen programına konuşmacı olarak davet edilen AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, gençlerle bir araya geldi.

AK Parti'de İl Başkan Yardımcılığı ve son olarak Merkez İlçe başkanlığı görevinde de bulunan İl Başkanı Olgaç,  tecrübelerini paylaştığı gençlere öğütlerde bulundu.

AK Parti'nin her zaman gençlerin önünü açan çalışmalar içerisinde olduğunu belirten Başkan Olgaç, "Ben partimizde İl Başkan Yardımcılığı ve son olarak Merkez İlçe başkanlığı görevinde bulundum şimdi il başkanıyım.

Tarihini iyi bilen, inançlı, milli ve manevi duygularla donanmış gençliğin yetişmesinin, ayrıca sosyal ve siyasal anlamda söz sahibi olmalarının Türkiye’nin geleceği için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Olgaç, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:“Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi, gençlik istikabalimizin teminatıdır. Gençliğini ihmal eden geleceğini de tehlikeye atıyor demektir.

Öyle ki gençliğine değer vermeyen bir devletin ayakta kalması mümkün değildir. Bizler de bu anlayışla daima özverinin, sevginin ve huzurun kaynağı gençlerimizi özellikle eğitim konusunda en iyi şekilde yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Tabii sizlerinde çok çalışması, gayret göstermesi lazım. Allah’ın izniyle hep birlikte, el ele vererek Ülkemizde büyük ilerlemeler kat edeceğiz.”

Türkiye’nin artık dimdik duran ve tüm Dünya’da söz sahibi bir ülke olduğunu anımsatan Olgaç, konuşmasını şöyle sürdürdü:“Hamd olsun, Dünya’ya insanlığı öğreten, Dünya 5’ten büyüktür diyen bir liderimiz var. Bizim medeniyetimiz insan merkezli olmuştur. Özellikle insani yardımda dünyada birinci sıradayız.

Yani insan hakları bizim medeniyetimizin özüdür. Biz bu medeniyeti gençlerimizle birlikte gelecek nesillere en iyi şekilde taşımalıyız.TÜGVA’nın bu anlamda kat ettiği mesafeyi çok önemli ve başarılı buluyorum.”

Olgaç, AK Parti olarak gençlerimizin önünü kapayan değil hayal dünyalarını genişleten bir anlayışla hareket ediyoruz. Son derece başarılı gençlerimiz var.  Hem milletimize hem partimize hizmet ediyoruz.

 Sizlerin arasından da ileride bu görevlerde bulunacaklar olacaktır. Bizler gibi sizlerde de milletimize hizmet aşkı var.  Gözlerinizde bu ışığı, inancı görebiliyorum.  Gençler; vaktinizi çok iyi değerlendirin. Zaman hızlı geçiyor.  Sizlere güveniyoruz". şeklinde konuştu.

Türkiye Gençlik Vakfı’nın ( TÜGVA ) Siirt İl temsilcisi Abdullah Tetik,bizleri kırmayıp , soğuk , kar demeden tecrübelerini il ve ilçe teşkilatımızla paylaşan AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgac başkanına teşekkür etti.

Gençlerin sorularını cevaplandıran Olgaç, daha sonra onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.