Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç'tan Hasta Ziyareti
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Uz. Dr. Kenan Fevzi Bircan’ı makamında ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, "Yaşanan bu pandemide tüm sağlık çalışanlarının göstermiş oldukları fedakarlıktan dolayı teşekkür ederek, AK Parti teşkilatı olarak halkımıza hizmet ve hastanemiz için üzerimize düşen her türlü desteği vermeye hazırız." dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve beraberindeki heyet daha sonra Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

İl Başkanı Olgaç ve il teşkilatı ile birlikte hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastalarla yakından ilgilenen Başkan Olgaç "Hasta ve hasta yakınlarımızın morallerini yüksek tutmak lazım, moralleri ne kadar yüksek olursa hastaların kendini daha iyi hissedip tedavileri de o kadar iyi olur.

Hemşehrilerinin iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olduğunu belirten Başkan Olgaç, sağlık hizmetlerinin kalitesinde yükseliş olduğuna değinerek,.ayrıca hastalarımızın hastane personellerimizin verdiği hizmetten memnun olduklarını görmek bizleri daha da mutlu ediyor. Bizim önceliğimiz insanımızdır" dedi.

Hasta ve yakınları da ziyaretten dolayı AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.