Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, Taksicilerin Sorunlarını Dinledi
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, taksici esnafı ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

İlimiz taksi duraklarına bağlı çalışan taksici esnafları AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, sorunlarını dile getirdiler.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, taksici esnafının her zaman yanında olduklarını vurgulayarak,sorunların çözümü noktasında elinden geleni yapacağını kaydederek, "Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini alarak çözümü noktasında elimizden gelenin fazlasını yapmak bizim vazifemiz ve borcumuzdur. Her zaman bizlerin yanında olan siz değerli taksici esnaflarımızın bu zor günlerde de büyük ve güçlü Türkiye için emek veren, alın teri döken esnaflarımızın bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Olgaç, "Güçlü devlet, güçlü millet anlayışıyla çıktığımız bu yolda toplumumuzun her kesiminin refah içerisinde yaşamalarını sağlamak, bizim olmazsa olmazımızdır. Toplumun mihenk taşını oluşturan esnaflarımızda bu anlamda büyük önem arz etttiğini söyledi.

Taksici esnafı sorunları ile ilgili hazırladıkları dosyayı  AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç'a vererek, vermiş olduğu destekten dolayıda teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet DEMİR 3 yıl önce

Tek tip ve modern taxsi durakları geliyor inşAllah