Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç'ın Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Olgaç mesajında şu ifadelere yer verdi: Bir ay boyunca sabır, şükür, dua ve ibadetlerle geçirdiğimiz mübarek Ramazan ayını geride bırakırken bayrama kavuşmanın manevi huzurunu yaşıyoruz. Bu bayramda dargınlıklara son vermeli, sevgi, muhabbet ve coşku iklimini hâkim kılmalıyız.
Bu müstesna günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her anına yayabilmek ortak amacımız olmalıdır. İnşallah, bu mübarek günler, tüm insanlığın huzur ve güven içerisinde geleceğe umutla bakabilmesine vesile olur” dedi.
Başkan Olgaç,  ‘’Hepimiz, bu fani dünyanın fani yolcularıyız. İmanın iki eşit parçası varsa; biri sabır, biri şükürdür. İnsan olmanın iki temel değeri varsa; biri doğruluk biri merhamettir. Allah-u Teâlâ’dan dilerim ki, her birimize böyle kullar olmamızı nasip etsin; Ramazan Ayı’nın ve Bayramın faziletleri yolumuzu aydınlatsın, bizleri birbirimize daha da yakınlaştırsın. İnşallah hep birlikte yaralarımızı saracak, çok daha güçlü bir Türkiye’nin inşasında çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Siirtli hemşehrilerimin, Aziz Milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.