Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç'ın Kurban Bayramı Mesajı
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç Kurban Bayramı mesajı yayınladı.

Olgaç yayınladığı mesajında, Bayramlar, sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin ve dayanışmanın doruk noktasına ulaştığı istisnai günlerdir. Allah için kurban kesen, kendisini Yüce Yaratıcı’ya yakın hisseder.

Kurban, O’nun verdiği nimetlere karşılık bir şükran ifadesi olup, aynı zamanda içimizdeki yardıma muhtaçları göz önünde bulunduran bir toplumsal yardımlaşma unsurudur.  

Bayramlar komşuyu gözetmek, büyüklerinin hayır dualarını almak küçüklerin sevincini ortak olmak demektir. Bayramlar zulüm altında bulunan tüm coğrafyalarda bulunan Müslüman kardeşlerimize en azından bir duada bulunmak demektir.

Geçmişte çok sıkıntılı dönemlerden geçmiş olabiliriz. Ama Allah’a çok şükür dirayetli milletin ve mazlumun gür sesi olan lideriyle dimdik ayakta duran bir Türkiye var. İnşallah yakaladığımız bu istikrarı hiçbir oyuna alet etmeyecek,ettirtmeyeceğiz.

Başkan Olgaç, yaklaşık 5 aydır tüm dünyayı etkisi altına alan salgın sürecinden dolayı tüm insanlığın zorlu bir sınavdan geçtiğini, bu bayramda da maske, mesafe, temizlik hassasiyetine riayet edilmesi çağrısında bulundu.

Olgaç, Bu duygularla, mübarek Kurban Bayramı’nın tüm insanlık ve Müslüman alemine huzur, kardeşlik ve barış getirmesi dileğiyle tüm Siirtli hemşerilerim başta olmak üzere Ülkemizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.