Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Gökçebağ’lılarla Bir Araya Geldi
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Gökçebağ’lılarla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Beğendik Belediye Başkanı Görgin Özdemir, Gökçebağ Belde Başkanı Nimet Çelik, AK Parti teşkilatı ve Gökçebağlı vatandaşlar kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Olgaç; Bizler burada AK Partimizin başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın, Milletvekilimizin temsilcileriyiz ve  bu anlamda Gökçebağlı hemşerilerimizin ne gibi sorunları var, hemen gerekli yerlerle görüşme sağlayıp çözüme kavuşturmak istiyoruz.

AK Partinin hizmet perspektifini ‘önce insan’ ilkesiyle oluşturduklarını ve halka rağmen değil, halkla birlikte yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını kaydeden Başkan Olgaç , “Gökçebağlı hemşehrilerimizle bir araya gelerek hasbıhal ediyor, sorunları ve beklentileri birinci ağızdan dinliyoruz.

Gökçebağlı hemşehrilerimizin partimize gösterdiği teveccüh hizmet heyecanımızı daha da arttırıyor. Biz sadece seçim döneminde değil her zaman vatandaşların yanındayız. Partilerin amacı sorun çözmektir. Temsil ettiği yerdeki problemleri çözmektir.

Bizde AK Parti İl başkanlığı olarak bizlere gelen her kim olursa olsun onun sorununu dinleyerek çözümü noktasında yardımcı olaya çalışıyoruz. Gökçebağ Beldemizde belli başlı sorunların olduğunu biliyoruz. Belde halkının rahat etmesi, sorunlardan kurtulması için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bizlerde üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız”” dedi.

AK Parti Gökçebağ Belde Başkanı Nimet  Çelik, gerçekleştirilen toplantıdan son derece memnun olduklarını ifade ederek,” İl Başkanımız yanına Merkez İlçe Başkanı ve Belediye başkanlarını alıp bizlerle bir araya gelmesi bizleri çok mutlu etti.

Çelik, bugün Gökçebağ Beldemizle ilgili İl Başkanımıza sorunlarımızı iletme imkanını bulduk. Bu anlamda başta bu toplantıyı düzenleyen AK Parti İl Başkanımız Av. Ekrem Olgaç ve Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mansur 4 yıl önce

siirt merkezde sular kesik kaç gündür doğru dürüst sular akmıyor...başkana duyrulur..millet perişan halde...

Avatar
HÜSEYİN 4 yıl önce

Gökçebağlılardan katılan köy sakinleri bu kadarmı