Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, Engellileri Sevindirmeye Devam Ediyor
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ve yönetim kurulu üyeleri Baykan İlçe teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, Baykan İlçe Başkanı Nimetullah Gönül, Veysel Karani Belde Başkanı Bedri Görgün, Kadın Kolları Başkan vekili Tuba Gülümser ile birlikte Baykan ilçesinde ziyaret ettiği ihtiyaç sahibi  ailelere gıda ve giyim yardımında bulundu.

Baykan İlçe teşkilatı ziyaretinden sonra Baykan'da yaşayan engelli Deniz Erdem’i evinde ziyaret eden Başkan Olgaç akülü araç hediye etti.

Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmanın kendileri için öncelik olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, “Engelleri ortadan kaldırmak adına İl Teşkilatı olarak engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım için tüm enerjimizle çalıştıklarını ve böylesi hayırlı ve yararlı bir işe ön ayak olanlara teşekkür etti.

Akülü aracına kavuşan Deniz Erdem, akülü araç sayesinde yaşantısının daha kolaylaşacağını dile getirerek, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’a teşekkür etti.

İlçede ev ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Olgaç, Ormanpınar İlk ve Ortaokulunu ziyarette bulunarak, okul müdürü ve öğretmenlerle sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.