Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Deprem Bölgesini Ziyaret Etti
banner229

Kurtalan ilçemizde bağlı Kaybağlar beldesinde sabah saatlerinde yaşanan depremden sonra Ak Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, il teşkilatı ve ilçe teşkilatı mensuplarıyla birlikte Kayabağlar beldesini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç,Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven, AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Haşim Karaatay ile birlikte, bugün sabah 8:45’te meydana gelen depremin Merkez üssü olan Siirt/Kurtalan Kayabağlar Beldesine giderek, incelemelerde bulunup,vatandaşlarla bir araya gelerek,geçmiş olsun dileklerini iletti.  

Başkan Olgaç, yaptığı açıklamada; Merkez üssü olan Siirt/Kurtalan Kayabağlar Beldesinde saat 8.45'te, 5.0 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından yapılan ilk incelemelerde, Siirt ve Kurtalan ilçe merkezinde hasar olmadığını, Kayabağlar Beldesinde kullanılmayan eski bir hane haricinde çok şükür ki yıkılan bir binanın olmadığını ve can kaybının olmadığını belirten Başkan Olgaç, Valiliğimizin kurduğu ekiplerin hasar tespit çalışmaları için sahada olduğunu çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Olgaç, AK Parti İl Teşkilatı ve diğer teşkilat mensuplarıyla birlikte ilk dakikadan itibaren depremde etkilenenlerin yanlarında olduklarını ve her zamanda yanlarında olmaya devam edeceklerini söyleyerek, depremden etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletti.

BAŞKAN OLGAÇ, KURTALAN'DA ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç,Eski Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Kurtalan AK Parti İlçe Başkanı Haşim Karaatay, Kayabağlar AK Parti Belde Başkanı Kamuran Sevgili ile birlikte Kurtalan ilçemizde depremden etkilenen esnaflara ziyarette bulunarak,kendilerine geçmiş olsun temennilerinde bulundu,

Başkan Olgaç, ilgili tüm Devlet kurumlarımızın sahada çalışmalarını sürdüğünü görmek bizleri ilimiz adına çok mutlu etti.Rabbim başka afetler yaşatmasın ifadelerini kullandı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.