Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Besyo’ya Hazırlanan Genci Sevindirdi
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO)’ya hazırlanan sosyal medya üzerinden destek isteyen genci sevindirdi.

Maddi durumu iyi olmayan genç sosyal medya üzerinden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na (BESYO) hazırlandığını, ancak maddi imkansızlardan dolayı hazırlanamadığını spor malzemesi talebi üzerine AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç gencin mesajına duyarsız kalmayarak genç öğrenciye spor malzemesi yardımında bulundu.

Başkan Olgaç “Sizin gibi gençlere destek de bulunarak eğitiminize katkı sağlayıp,  iş sahibi olmanızda bir nebze olsun yardımımız dokunursa bundan mutlu oluruz.  Sizlerin iyi birer sporcu ve öğretmen olmanız hepimizin arzusudur. AK Parti olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Kendisine spor malzemesi desteğinde bulunan genç, desteklerinden dolayı AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’a teşekkür ederek verdiği destek oldukça önemli Başkanımızın bu malzemeleri sayesinde daha iyi bir ortamda daha verimli çalışmalar gerçekleştirerek, bu katkıları ile sınavı kazanma oranlarını da direk etki edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.